Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-includes/cache.php on line 99

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-includes/query.php on line 21

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-includes/theme.php on line 576

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-content/plugins/xe-flickr/xe-flickr.php on line 11
Velkommen til ny bloggen! at |fatman|

 

October 2006
M T W T F S S
    Nov »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  


Velkommen Til Ny Bloggen!


Deprecated: Function ereg() is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-content/plugins/xe-flickr/xe-flickr.php on line 47

Jeg har endelig oppgradert fra Blogger! Den gamle bloggen kommer til å bli stående som et arkiv en stund framover; jeg blir dog ikke til å kopiere postene over til denne bloggen. Mest p.g.a jeg er lat; det er enda ikke kommet en plugin for wordpress som kan ta poster fra blogger.beta. (Kanskje en gang i framtiden?)
Domenet og bloggen kom opp i dag, etter litt om og men. Faktisk ikke rent lite om og men! Uansett, nå finner dere bloggen min her. Som dere sikkert kan se så er ingenting ordnet enda, kun den litt mindre pene “defaulten”, men forandringer, og forhåpentligvis forbedringer er under aktiv planlegging.


6 Responses to “Velkommen Til Ny Bloggen!”

 1. 1 Kenneth

  Aight! Grattis og goodshit! Som du sier, ikke akkurat det peneste default-themet. Kan nesten til forveksling minne om min egen vel så oppdaterte side. Men regner med det blir andre boller når du etter noe om og men kommer på godfot med themes-installasjonen.

  TYPE ON!

 2. 2 kentvegard

  Nei, det er overhode ikke vakkert, men faktisk bedre enn blogger :=)
  Skal sette meg ned når jeg har tiden på min side og se hva jeg kan gjøre med themes. Dersom jeg kjenner meg selv rett så må jeg vel gjøre det for hånd, men da er det jo fint at jeg kan mase på deg ang. HTML kodene :P

 3. 3 Rocky

  Ikke helt fan av mørkegrå skrift på svart bakgrunn, gitt, men ellers er designen fin.

  Blir vel enda bedre når du får inn litt mer innhold.

 4. 4 Ole M

  Ny blogg, hurra!

  Bare sørg for å oppdater den ofte, eller vil den bli stengt!

 5. 5 kentvegard

  Ja, jeg skal oppdatere den ofte, bare du husker å kommentere den ofte :)

 1. 1 Oppgradering at |fatman|

Leave a Reply