Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-includes/cache.php on line 99

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-includes/query.php on line 21

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-includes/theme.php on line 576

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-content/plugins/xe-flickr/xe-flickr.php on line 11
I … at |fatman|

 

October 2006
M T W T F S S
    Nov »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  


I …


Deprecated: Function ereg() is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-content/plugins/xe-flickr/xe-flickr.php on line 47

I-Metal.jpgNei, dette er ikke en post om megselv, men en post om det norske metal bandet I. Deres nye, og forsåvidt første, album Between Two Worlds kom ut for en liten stund siden. Og hadde det ikke vært for Bernie så hadde jeg nok aldri fått hørt denne platen. Han anbefalte den på det varmeste, og dersom personer med en noenlunde fornuftig musikksmak anbefaler en plate så gjør jeg det meste for å finne den og selvfølgelig få hørt den.

Nå er det lenge siden, vel relativt lenge siden, jeg har hørt noe ny bra metal, men dette var faktisk ikke bare bra, men veldig bra. Det forutsettes selvfølgelig at du liker black metal. Og dersom du sitter der og tenker jeg liker jo Limp Bizkit og det er jo rimelig heavy. Vel, for det første det er ikke i nærheten av heavy, og dersom du synes Limp Bizkit er bra kommer du nok til å synes dette høres ut som “han-tykjen-som-dreg-oljefat-igjennom-fjærsteinan“.

Og i og med at jeg alltid har hatt sansen for Immortal så fant jeg mildt sagt spennende at Abbath hadde laget en egen plate. Ivrig trålet jeg de vanlige kanalene for å få meg en rask tilfredstillelse. Og når lyden fylte høytalerene (les: headset) ble jeg en liten stund skuffet! Dette var overhode ikke noe som kunne beskrives som å være i nærheten av Immortal. Tempoet, trommene, egentlig det meste var tonet ned. Det var ikke driv. Det vil si det tenkte jeg helt til jeg hadde hørt to sanger, og oppdaget at “rockefoten” var på vill vandring. Dette klinget jo meget bra. Litt seigt, men fortsatt “feelen” fra black metal. Som jeg tidligere har nevnt er jeg stor fan av My Dying Bride, og må nesten bruke det bandets spillestil for å forklare denne platen. Tenk deg My Dying Bride på en aldri så liten speed-trip. Da har du Between Two Worlds. Vakkert egentlig. Gleder meg til å se om det kommer mer musikk fra den kanten.

Oppdatering

Nå har Dagbladet også oppdaget bandet, og faktisk brukt en hel side på veven til å fortelle hvor bra Dagbladet tror bandet vil bli. Jeg gleder meg virkelig til å lese anmeldelsen av denne plata!


4 Responses to “I …”

  1. 1 buy retin a

    This is my first time pay a visit at here and i am truly pleassant to
    read everthing at alone place.

  2. 2 soccer jersey for cheap

    Great place to order soccer jersey for cheap by Paypal. cheap Letroy Guion jerseys

  1. 1 | F A T M A N | » Blog Archive » Oppsummering av 2006
  2. 2 Satyricon - The Age of Nero at |fatman|

Leave a Reply