Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-includes/cache.php on line 99

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-includes/query.php on line 21

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-includes/theme.php on line 576

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-content/plugins/xe-flickr/xe-flickr.php on line 11
The Project Hate MCMXCIX at |fatman|

 

November 2006
M T W T F S S
« Oct   Dec »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  


The Project Hate Mcmxcix


Deprecated: Function ereg() is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-content/plugins/xe-flickr/xe-flickr.php on line 47

projecthate.jpgNei, jeg har ikke sett «Donnie Darko» igjen, og vil forvirre dere med en intetsigende tittel. Selv om tittelen kan virke intetsigende er det faktisk navnet på et band. Et veldig bra band enda til. Fikk tipset om denne platen fra en likesinnet her om dagen, og har nå hørt platen «Armageddon March Eternal (Symphonies of Slit Wrists)» et par ganger, mye til glede for meg og lille poden, fruen på den andre siden hopper ikke akkurat av glede.

Har prøvd å beskrive sjangeren platen hører til under, men jeg kan ikke finne en bestemt sjanger. Det er faktisk en salig blanding av de fleste metal-sjangrene. Det er elementer fra Gothic, Industiral, Melodic, Technical Death Metal, og (Epic) Black Metal. Vel, kan du navnet på en metal-sjanger så klarer denne platen å komme innom den (nesten).

Regner med at de fleste vil definere dette som Death Metal ut fra vokalen, men det er kraftig bruk av keyboard her også, og ikke minst et innslag med kvinnelig vokalist, som forøvrig på mange måter kan minne om vokalisten i Madder Mortem. Nå vet jeg at mange skyr dette konseptet som pesten, men dersom du har noe som helst forhold til Metal, bør du virkelig høre dette bandet. Mest fordi jeg ikke innehar evnen til å beskrive platen og bandet i nærheten så godt som de fortjener.


0 Responses to “The Project Hate Mcmxcix”

  1. No Comments

Leave a Reply