Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-includes/cache.php on line 99

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-includes/query.php on line 21

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-includes/theme.php on line 576

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-content/plugins/xe-flickr/xe-flickr.php on line 11
(u)hygge på en lørdagskveld at |fatman|

 

November 2006
M T W T F S S
« Oct   Dec »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  


(u)hygge På En Lørdagskveld


Deprecated: Function ereg() is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-content/plugins/xe-flickr/xe-flickr.php on line 47

vforvendetta.jpgI kveld skulle jeg og min bedre halvdel kose oss med en god film. Brusen var klar, potetgullet likeså og ikke minst filmen ble plassert i DVD-spilleren. «V for Vendetta». En veldig god film. Har faktisk gått til bryet å fått meg en «2 disc special edition», da jeg er en stor fan av denne filmen. Og hva får jeg servert når jeg skal starte med lørdagskosen? En «film» på nesten 2 minutter som forteller meg hvor galt det er å kjøpe kopierte filmer. Alle må vel ha sett denne? Dersom du er en av de heldige som ikke har det, vel, du har ikke akkurat gått glipp av noe for å si det slik.
Til de som ikke har sett «V for Vendetta» enda; Spring til nærmeste DVD-utleier eller butikk som selger den. Ikke kast bort tiden med å sitte her å lese dette! Det vil si etter nærmere tenking. Dritt i å kjøp den. Er nesten sikker på at du finner den på nettet eller i DVD-hylla hos en god kompis.
Men over til det jeg skulle si, filmen handler om å gjøre opprør. Enkelt og greit, opprør mot noe som er urettferdig, rett og slett det som er galt. Og her er toppen av ironi. Jeg har betalt penger for å få meg et par timers underholdning av en film. Ja, jeg har faktisk betalt for det. Kan jeg starte når jeg selv ønsker det? Nei, jeg blir tvunget til å se på 2 minutter med ufattelig dårlig filming og en tekst som kunne ha fått de fleste manusforfatterne av TV-serien «Days of our Lives» til å gråte. Ikke kan man spole igjennom denne møkka, ikke kan man hoppe over den. Det vil si hver gang jeg skal kose meg med denne filmen må jeg se denne fordømte «forfilmen». Og som mange har poengtert før meg. De som har en piratkopiert film har garantert ikke dette på disken!


1 Response to “(u)hygge På En Lørdagskveld”

  1. 1 Ståle

    Æ skjønne din frustrasjon, d e mye d samme som når man åpne en nykjøpt dvd å d en masse reklame for andre filma der ka i faen, æ vil se filmen æ har betalt for ikke bli tipsa om en masse andre filma!

    Samme me kino, her betale man skjorta for å komme inn å se filmen på stor skjerm å trur du faen ikke dem har en masse produktreklame der?
    Æ e vel faen ikke villi til å BETALE for å se reklame..

Leave a Reply