Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-includes/cache.php on line 99

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-includes/query.php on line 21

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-includes/theme.php on line 576

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-content/plugins/xe-flickr/xe-flickr.php on line 11
Stargate SG-1: Sesong 3. at |fatman|

 

November 2006
M T W T F S S
« Oct   Dec »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  


Stargate Sg-1: Sesong 3.


Deprecated: Function ereg() is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-content/plugins/xe-flickr/xe-flickr.php on line 47

sg1.jpgNok en sesong av Stargate SG-1 er fortært, og jeg sitter tilbake mett og tilfreds. O’Neill og hans lille posse vandrer fortsatt rundt blant stjernene. I oppdrag etter oppdrag følger vi heltene i deres evige kamp mot de falske gudene. Nå må det jo nevnes at dersom dette hadde vært en moderne TV-serie hadde den vært kansellert for ca to og en halv sesong siden. Noe som forøvrig hadde vært en smule trist, da hadde jeg ikke hatt noe å kaste bort tiden min på. Og det virker som om jeg har hatt mer enn nok fritid denne uken i og med at jeg har klart å få sett alle disse 22 episodene.

Tydelig tegn på bedre budsjett åpenbarer seg allerede fra sesongstart. Manusene på den andre siden har enda ikke fått all den oppmerksomheten de fortjener, men man kan trygt si at det hele virker bedre. Nå tror jeg kanskje at dersom jeg legger litt velvilje til så kan jeg muligens se en rød tråd. Kanskje …
Sesongen avsluttet som de 2 tidligere med heltene ombord i et alienskip. Og cliffhangeren er også denne gangen; hvordan overlever de dette, og ikke minst hvordan redder vi jorden denne gangen. Spennende. Bare synd jeg sitter med sesong 4 ved siden av meg, og jeg vet at de ikke har byttet ut noen skuespillere, og i og med at det er like mange episoder i den neste sesongen vet jeg jo at jorden klarer seg helt fint, og denne serien har ikke steiner nok til å ta knekken på menneskets hovedsete, måtte i såfall nok en gang være i en alternativ dimensjon.
Sesongens desiderte høydepunkt: Egentlig ingen, jevnt over mye bedre nå.
Sesongens verste opplevelse: Episoden «Urgo». Herre min sinnsyke Gud for en ufattelig irriterende og ikke minst elendig episode. Etter å ha sett denne episoden var jeg på nippet til å gi opp denne serien helt.
Beste replikk: «They don’t call it the Dark Ages because it was so dark.»


0 Responses to “Stargate Sg-1: Sesong 3.”

  1. No Comments

Leave a Reply