Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-includes/cache.php on line 99

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-includes/query.php on line 21

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-includes/theme.php on line 576

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-content/plugins/xe-flickr/xe-flickr.php on line 11
Babylon 5: The Lost Tales at |fatman|

 

November 2006
M T W T F S S
« Oct   Dec »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  


babylon 5: The Lost Tales


Deprecated: Function ereg() is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-content/plugins/xe-flickr/xe-flickr.php on line 47

babimage.jpgDa var det offisielt; Babylon 5: The Lost Tales, er nå i produksjon. Slett ikke dårlige nyheter for de av oss som elsker Babylon 5. Jeg registrerer med stor glede at J. Michael Straczynski skal både både stå for manus og regi. Jeg håper bare dette tyder på at historien kommer til å bli like bra som serien. Det har jo kommet skuffelser tidligere i form av andre filmer. Hvis navn er best gjemt og glemt. De av oss som husker TV-serien Crusade; det vil si så fram til denne og oppdaget at den aldri kom til en norsk fjernsynskanal og måtte bruke våre sårt tjente penger på å få serien via andre medium, kan sikkert minnes skuffelsen over hvor kort og ufullstendig den egentlig var. Og jeg er helt sikker på at de som stod for manus og regi ikke er de som var skyldig i dens tidlige død.

Men tilbake til Babylon 5, en serie jeg rangerer som en av de 3 beste innen Sci-Fi sjangeren, var for oss som vokste opp med den en av de beste TV-seriene på den tiden, og den er vel av mange rangert som en av de beste fremdeles. Jeg minnes fortsatt hvor godt sendetiden var innarbeidet i mine ukentlige gjøremål. Dette var for meg, og sikkert mange med meg, ukens desiderte høydepunkt. Nå er det er et velkjent faktum at CGI-en begynner å vise tegn på at produksjonen er av en eldre dato, men historien; den er fortsatt noe av det beste som er laget i denne sjangeren.

La oss håpe at denne filmen kan bringe tilbake storheten fra den originale serien tilbake, og at nye Sci-Fi fan oppdager og ikke minst begynner å innse hvor genial denne TV-serien egentlig er. Dersom filmen føyer seg i rekken av dårlige filmer, kan vi se på dette som enda en «Star Wars: Episode I»-historie. Best glemt!


2 Responses to “babylon 5: The Lost Tales”

  1. 1 Fishtank Charlie

    Jada Crusade gikk på TVNorge hvis jeg ikke hunsker helt feil for en go’del år tilbake.. Sesongen ble jo heller aldri ferdig lagd.

  1. 1 Italy - Greece

Leave a Reply