Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-includes/cache.php on line 99

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-includes/query.php on line 21

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-includes/theme.php on line 576

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-content/plugins/xe-flickr/xe-flickr.php on line 11
Stargate SG-1: Sesong 4 at |fatman|

 

November 2006
M T W T F S S
« Oct   Dec »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  


Stargate Sg-1: Sesong 4


Deprecated: Function ereg() is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-content/plugins/xe-flickr/xe-flickr.php on line 47

stargatesg1.jpgJa, jeg er hektet. Nå har jeg sett hele sesong 4 av Stargate SG-1. Og det har faktisk gått så langt at jeg egentlig gir en lang og god ettermiddag hvorvidt det er en rød tråd igjennom hele sesongen. Jeg bryr meg ikke lengre om at enkelte av skuespillerne er mildt sagt dårlige. Jeg vil bare se mer. Jeg skjønner jo at min kritiske sans er på tur ut vinduet når jeg sitter å tenker med meg selv at Samantha Carter er en skikkelig vakker kvinne. Det er ikke det at hun er direkte stygg, det er bare måten hun ikke er så pen på.

Heldigvis har min kjære SG-1 langer supplert meg med et par sesonger til, og jeg kan fortsette i min evige rus igjennom nok et par sesonger.

En ting har jeg tenkt på igjennom hele sesongen er om de kommer til å avslutte denne sesongen ombord på et romskip, det hadde jo på mange måter vært en fin rød tråd, i og med at de har gjort det i alle de andre sesongene også. Vel, for de av dere som har sett sesongen vet at det er nettopp det de gjorde. Lurer på de bare kopierer sesong avslutningene, det vil si gjør litt om på historien og bruker nesten samme setting mens de chanter på det gamle engelske ordtaket: «If it ain’t broken, why fix it?»

Sesongens høydepunkt: Stargate SG-1 sin egen «Groundhog Day»-episode.

Beste sitat: «You actually saying you need someone dumber than you. You might have come to the right place» (Jack O’ har de desidert beste replikkene i denne serien)


3 Responses to “Stargate Sg-1: Sesong 4”

  1. 1 Κέρκυρα Ανκόνα
  2. 2 aktoploika taksidia
  3. 3 Bari - Patras

Leave a Reply