Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-includes/cache.php on line 99

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-includes/query.php on line 21

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-includes/theme.php on line 576

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-content/plugins/xe-flickr/xe-flickr.php on line 11
His name is Bond, James Bond. at |fatman|

 

November 2006
M T W T F S S
« Oct   Dec »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  


his Name Is Bond, James Bond.


Deprecated: Function ereg() is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-content/plugins/xe-flickr/xe-flickr.php on line 47

CR.jpgNå skal jeg ikke framstille meg som en «James Bond»-fanboy, men jeg har sett alle filmene, selvfølgelig ikke når de kom ut, men etterhvert som jeg ble gammel nok. 20 filmer er laget før, i det minste i den offisielle rekken og Bond burde ikke trenge noen introduksjon, denne mannssjåvinisten er vel kjent for de fleste. Nok en gang følger vi ham igjennom et viktig oppdrag, dog denne gangen ikke for å redde verden, men i en mer tidsriktig handling, nemlig bekjempelsen av terrorister.

Nå skal jeg ikke avsløre for mye av handlingen, men de fleste har vel sett oppslagene i avisene, lest litt om hvem som er med i filmen etc. Dette er filmen om James Bond, altså mannen med stor M og han er på sitt første oppdrag. Og for et oppdrag, en fartsfylt blanding av action, drama og litt mer action!

Nå har nesten alle store aviser sagt at dette er den beste Bond siden Sean Connery, og dette skal være den beste filmen siden Dr. No. Vel, det er vel ikke helt sant er det vel? «James Bond»-filmene har aldri vært bra, de har vært underholdende, men aldri bra. Nå skal jeg ikke snakke stygt om den første James Bond, men en ting er sikkert han er ikke den beste lengre; det er kommet en ny og til å overta tronen, og hans navn er Craig, Daniel Craig!


4 Responses to “his Name Is Bond, James Bond.”

  1. 1 Πακέτο διακοπών για Ρώμη
  2. 2 greece ferry
  3. 3 Bari - Patras
  4. 4 aktoploika taksidia

Leave a Reply