Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-includes/cache.php on line 99

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-includes/query.php on line 21

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-includes/theme.php on line 576

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-content/plugins/xe-flickr/xe-flickr.php on line 11
Oppsummering av 2006 at |fatman|

 

January 2007
M T W T F S S
« Dec   Feb »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  


Oppsummering Av 2006


Deprecated: Function ereg() is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-content/plugins/xe-flickr/xe-flickr.php on line 47

Året som gikk var likt det forrige, det vil si mange filmer, mange TV-serier og bare noen få bøker. Etter å ha lest listen til Rocky fikk jeg inspirasjon til å skrive en lignende liste selv om jeg ikke liker å oppsummere årene når de er over. Det er har liksom ingen hensikt å dvele med fortiden når man har framtiden framfor seg, men skitt au, her kommer min oversikt over året som gikk.

Film

Hva var egentlig årets beste film? Jeg er tilbøyelig til å være enig med listen Rocky presenterte på sin blog, dog i en litt annen rekkefølge

  1. com.jpgChildren of Men – Beste regien på mange år, og jeg må innrømme jeg falt for historien. Veldig vakker, veldig … veldig alt egentlig. Dette er filmen som kom på slutten av året og reddet filmåret. Skrev forøvrig noen ord om filmen i denne bloggen.
  2. V for Vendetta – Dette er en film som jeg gjerne kan se gjentatte ganger. Dersom du ikke har sett denne enda er det sannelig på tide! Nå er filmen strengt talt fra 2005, men jeg så den første gang i lag med Rocky og han har den på listen, så det må bety at vi så den i fjor.
  3. The Departed – Remaken av «Infernal Affairs» som faktisk nesten klarte å toppe orginalen. Orginalen er dog etter min mening bedre. Men jeg ble imponert over gode gamle Scorsese, det viser enda en gang at de eldste er … vel, eldst.

Jeg må dessverre si at dette egentlig har vært et dårlig film år. Jeg kan ikke komme på så mange andre filmer som virkelig har fått meg til å sette meg tilbake og si til meg selv at dette virkelig var en god film. Det vil si «Flags of our Fathers» var ikke dårlig, egentlig god underholdning også, en film som nok en gang viser at den eldre skare fra Hollywood fortsatt er i stand til å lage gode filmer. Jeg regner med at «Flags of our Fathers» og «The Departed» kommer til å krangle om statuettene i år.

TV-Serier

Her har jeg egentlig et stort problem, det er ikke alle TV-seriene som jeg har sett i år som er ferdig med den sesongen de er i på nåværende tidspunkt, men la gå. Jeg har i det minste prøvd å lage en liste.

  1. House MD.jpg House M.DHugh Laurie, trenger jeg egentlig å si mer? Dette er etter min mening noe av det beste innen TV-underholdning for tiden. Den er til og med kommet på NRK. Se den da vel!
  2. Battlestar Galactica – Sesong 3, det vil si så langt i sesong 3 er dette noe av det beste jeg har sett innen Sci-Fi på mange år. Begynnelsen av denne sesongen er faktisk så bra at de 3-4 første episodene gjør det vel verd å se hele serien opp til det punktet.
  3. Dexter - Serien om en seriemorder, har omtalt den i en tidligere blog.

Musikk

Her forventes det vel egentlig en lik liste som ved de forrige punktene, vel, må skuffe deg der. Det er en plate fra i fjor som står fram som suveren, ingen over, ingen ved siden av, og de som kommer etter er så langt bak at det vil være galt å sette dem på samme liste som I - Between Two Worlds.


0 Responses to “Oppsummering Av 2006”

  1. No Comments

Leave a Reply