Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-includes/cache.php on line 99

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-includes/query.php on line 21

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-includes/theme.php on line 576

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-content/plugins/xe-flickr/xe-flickr.php on line 11
Facebook at |fatman|

 

May 2007
M T W T F S S
« Apr   Jun »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  


Facebook


Deprecated: Function ereg() is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-content/plugins/xe-flickr/xe-flickr.php on line 47

facebook.jpgJa, jeg er også bitt av basillen. Det grusomme viruset som sprer seg raskere enn en orm i et Windows(tm)-miljø. Plutselig en dag var jeg ikke lengre uskyldig, jeg ble fanget i et nett med venner og bekjente. Misforstå meg riktig, det er overhode ingenting galt med venner, jeg trives faktisk med de fleste jeg har. Det er bare det at jeg føler at jeg er begynt å samle på venner, nesten som med en frimerkesamling …

Etter en invitasjon fra Ståle ble jeg med på dette nye fenomenet, venner ble lagt til raskere enn ild sprer seg igjennom tørt gress. Nye venner kommer til daglig, praten går livlig. Det er nesten så man ikke trenger å gå ut av huset for å treffe kjente. Det er bare å innse det; onlinesamfunnene er kommet for å bli. For mange år siden var det IRC, ICQ som var det store, nå er det MSN, MySpace og Facebook som nesten er blitt like nødvendig som daglige måltid.

Nettstedet xkcd beskriver onlinesamfunnene veldig godt på denne tegningen og jeg velger å legge den ved som en illustrasjon over vår nye «verden»

online_communities.png

Men nå er det tilbake til jaktmarkene, jeg tror jeg har funnet en eller annen jeg kjenner fra min mørke fortid, forresten, du er bruker av Facebook du også?


4 Responses to “Facebook”

 1. 1 Kenneth

  Facebook kommer innen kort tid til å overta verden!

  … Så kjøper Google dem.

 2. 2 Daniel Aleksandersen

  Faktisk er det større sansynlighet for at de blir kjøpt opp av Yahoo! De har mest kapital (!) og de har en tendens til å kjøpe opp alle sosiale mediakanaler de kan få hendene i (Flicrk, del.icio.us, ..)

  Ja, jeg bruker Facebook og ser faktisk en nytteverdi i det. Mest fordi det løser “Messenger-knuta”. Altså problemet med at man ikke lengre har noe mer å snakke om. Med Facebook ser man hva som skjer, og hva folk foretar seg. Man kan se venner leser de samme bøkene, skal på de samme stedene, har felles bekjente, … kort sagt: Man får informasjonen Messenger-knuta har tatt livet av.

  Facebook er den desidert beste samtalegeneratoren siden intorduksjonen av “snakke/meldingsprogrammer på TV”.

 3. 3 Kent Vegard

  @ Kenneth: Facebook for president! :D
  @ Daniel: Er faktisk veldig godt sagt. Jeg er tilbøyelig til å være enig. Tror jeg ikke har pratet så mye siden jeg for første gang oppdaget IRC. Keyboardet ber nesten om nåde :)

 4. 4 Christer

  Jeg hadde et veldig høyt resistens kost mot facebook :)

Leave a Reply