Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-includes/cache.php on line 99

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-includes/query.php on line 21

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-includes/theme.php on line 576

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-content/plugins/xe-flickr/xe-flickr.php on line 11
The Iron Maidens at |fatman|

 

May 2007
M T W T F S S
« Apr   Jun »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  


The Iron Maidens


Deprecated: Function ereg() is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-content/plugins/xe-flickr/xe-flickr.php on line 47

gradiantlogo-sm.gifJeg har en aldri så liten tilståelse å komme med. Mange harbarkede rockere vil vel nå snu seg i sin framtidige grav! Saken er den; jeg liker ikke Iron Maiden. Sånn, da fikk jeg endelig sagt det så alle kunne høre. Jeg skal være den første til å innrømme at en del av tekstene er veldig gode, noen er for klassikere innen sjangeren å regne, men det hjelper ikke. Jeg liker ikke Iron Maiden uansett.

Så det er egentlig rimelig ironisk at jeg skriver dette; men det finnes utrolig nok et band i USA, selvfølgelig, som bare består av kvinner som spiller Iron Maiden-sanger og jeg har faktisk hørt den platen. Ja, det er nesten for utrolig. Det hele begynte som en liten konkurranse mellom meg noen «venner» over hvem som kunne finne den verste tribute-platen innen metal-sjangeren, selv klarte jeg å hoste opp «ABBAmetal: A tribute to ABBA», som er så jævlig dårlig at det er skummelt. Jeg tror jeg skal bruke den platen for å skremme sønnen min til å være snill når han blir litt eldre. Eller som Ford Fairlane ville ha sagt: «I’ve heard cats fuck with more harmony than that!».

Ironmaidens.jpgMen det var overhode ikke ABBA vi skulle snakke om, det var The Iron Maidens, dette kvinne-bandet som av alle ting på jord har valgt å spille Iron Maiden-sanger. Det frekkeste av alt, det er bra, det som først begynte som en stor fleip, er blitt et band som har sneket seg inn på playlisten min. Så dersom du vil høre noe litt utenom det vanlige så er The Iron Maidens virkelig verd noen minutter av din tid, og om ikke musikken er noe for deg så må du innrømme at disse damene klær langt hår mye bedre enn gutta i Iron maiden!


2 Responses to “The Iron Maidens”

  1. 1 Christer

    Det er jo iallefall melodien til Maiden :P

  1. 1 The Best of Coverlåter at |fatman|

Leave a Reply