Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-includes/cache.php on line 99

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-includes/query.php on line 21

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-includes/theme.php on line 576

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-content/plugins/xe-flickr/xe-flickr.php on line 11
Musikk … at |fatman|

 

May 2007
M T W T F S S
« Apr   Jun »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  


Musikk …


Deprecated: Function ereg() is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-content/plugins/xe-flickr/xe-flickr.php on line 47

Eller mer presist mangelen på musikk. For en liten tid tilbake nevnte jeg at The Iron Maidens snek seg inn på spillelisten min, men jeg savner noen virkelig gode plater. Plater som bare får meg til å sitte å se tomt ut i luften. Det er for lenge siden jeg har funnet en slik plate. Den siste var «I - Between two worlds» som Bernie anbefalt meg. Det har liksom ikke vært så mye å rope hurra for etter det.

På slutten av mars skreve jeg en lignende innlegg, og da anbefalte Daniel Last.fm, som forsåvidt er veldig bra, i og med at Pandora.com har stengt oss ikke siviliserte (Les: de av oss som ikke bor i USA) ute fra siden er det slett ikke mye jeg kan høre på. Last.fm er genial her hjemme, men dog på arbeid kan jeg ikke logge inn. Og jeg foretrekker dessuten hele album som jeg kan sette på for å nyte helheten og ikke bare enkelt sanger.


3 Responses to “Musikk …”

  1. 1 Daniel Aleksandersen

    Hvorfor kan du ikke bruke Last.fm på jobb?

    Pek meg til Last.fm-profilen din, så kan jeg se om jeg kan komme med noen anbefallinger. Titt innom dine musikalske naboer på Last.fm. Sjekk ut hva de lytter til!

  2. 2 Kent Vegard

    Med fare for at profilen min kan begrense forslagene så skal jeg aller raskest fortelle hva jeg liker; Rock, Metal, Heavy Metal, extreme metal og til tider retro rock. Jeg forguder Black Sabbath, jeg digger Judas Priest, Pantera får fort fram rocke-nakken (:)), Motőrhead er og blir kongen. Det jeg er ute etter er nødvendigvis ikke noe av dette. Dersom jeg hadde bare hørt det som jeg vanligvis liker; hadde jeg aldri oppdaget Wolfmother.

  1. 1 Vicodin.

Leave a Reply