Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-includes/cache.php on line 99

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-includes/query.php on line 21

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-includes/theme.php on line 576

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-content/plugins/xe-flickr/xe-flickr.php on line 11
Black Rain at |fatman|

 

May 2007
M T W T F S S
« Apr   Jun »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  


Black Rain


Deprecated: Function ereg() is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-content/plugins/xe-flickr/xe-flickr.php on line 47

They once said «Never Say Die», but I beg to differ.Nei, dette er ikke en liten epistel om vår forurensede planet, men en aldri så liten oppsummering av det nye albumet til Ozzy Osbourne! Jeg har vært en fan av Ozzy siden, vel, siden jeg kunne høre musikk. Som jeg tidligere har nevnt er jeg en stor fan av Black Sabbath, og som sikkert mange vet var det Ozzy Osbourne som var vokalist på de første, og gode, platene som Black Sabbath gav ut. Nå sier jeg ikke at de senere verkene han har laget er dårlige, overhode ikke. Randy Rhoads og Ozzy Osbourne var en eksplosiv blanding og de to albumene de laget; Blizzard of Ozz og Diary of a Madman er for klassikere å regne. Store klassikere sådan.

Uten å virke for morbid så burde historien ha vært litt endret 19 mars 1982, det burde ha vært Ozzy Osbourne som var ombord i det flyet og ikke Randy Rhoads. Da hadde vi sluppet unna TV-serier som «The Osbournes», vi hadde dog gått glipp av enkelte sanger som faktisk er bra av Ozzy, men vi hadde sluppet «The Osbournes». Nevnte jeg at dersom Ozzy enten hadde drukket seg ihjel, tatt for mye «hvetemel» eller bare vært ombord i det flyet hadde vi sluppet «The Osbournes»?

Men det var ikke historien rundt Ozzy Osbourne vi skulle snakke om, det var den nye platen han har gitt ut, nemlig Black Rain. Jeg nevnte tidligere i en post at jeg bare må prøve nye brus o.l. Det samme gjelder for nye plater fra gamle helter. Platen, som han visstnok har spilt inn edru, er egentlig en typisk plate fra en fallen musiker. Han sier det egentlig best selv i sangen «The Almighty Dollar»:

How bout it’s just an exposure,
How could you screw us all over.

Det er stygt å si det, men jeg skulle nesten ønske at mannen begynte å drikke igjen så vi fikk noen skikkelige rockelåter fra den kanten. Det er dog en positiv ting med denne platen; jeg har klart å sett meg inn i mine kjære kones situasjon; dersom musikken jeg spiller høres slik ut for henne skjønner jeg godt hvorfor hun trygler om at jeg skal slå den av.

Som en rask oppsummering så vil jeg bruke en av låtene hans for å beskrive det hele: Første låten på platen har, etter min mening, nok den sangtitlen som egentlig beskriver det stikk motsatte av det man føler for platen og personen bak platen. «I’m Not Going Away»: Jeg ønsket ham faktisk bort, langt bort, det er faktisk så ille at jeg ønsker at han «gikk bort».


1 Response to “Black Rain”

  1. 1 Christer

    Vet da f.. ka æ skal skrive her..

Leave a Reply