Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-includes/cache.php on line 99

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-includes/query.php on line 21

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-includes/theme.php on line 576

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-content/plugins/xe-flickr/xe-flickr.php on line 11
Playstation 3 at |fatman|

 

June 2007
M T W T F S S
« May   Jul »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  


Playstation 3


Deprecated: Function ereg() is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-content/plugins/xe-flickr/xe-flickr.php on line 47

PS3.jpgJa, nå er jeg også den heldige eieren av en slik sort boks. Rocky tipset meg om et veldig godt tilbud på Playstation 3 på OBS! av alle plasser på jord. Han hadde tilfeldigvis sett en annonse i VG og der reklamerte de med prisen 4995,-. Faktisk et såpass godt tilbud at jeg ikke kunne si nei.

Rett etter at kakene var forsøkt spist opp, jeg måtte jo servere kaker i anledningen den store dagen, dro vi ut for å handle. For å gjøre en lang historie veldig kort: Jeg er nå eieren av en Playstation 3, og i skrivende stund har jeg et spill; Oblivion. Trenger man egentlig noe mer? Svaret er et rungende JA! Jeg vil ha meg LCD-TV for å kunne utnytte og ikke minst nyte grafikken mest mulig!

 Her er hva jeg skrev om Oblivion når spillet ble gitt ut for over 1 år siden:

The Elder Scrolls: Oblivion ble installert i går, jeg var like spent som en 3 åring på julaften. Jeg satt å nistirret på indikatoren, som fortalte meg hvor mange prosent installasjonen var kommet, sakte beveget den seg mot 100 %. Tiden gikk, som alltid når man venter på noe, veldig sakte. Jeg startet spillet med hjertet i halsen og ventet på noe skulle skje. Vi har jo alle hørt om, og kanskje til og med opplevd, Murphys lov. Til min store overraskelse så verken stoppet installasjonen ei heller ble harddisken på et mystisk vis formatert.

Kunne dette spillet leve opp til forventningene? Vi vet jo alle hva som bruker å skje med oppfølgere, nevner diskret filmer som Dødelig Våpen 4, Gudfaren 3 og ikke minst Highlander 2. Og etter å ha skrevet den forrige posten om Oblivion, så har jeg prøvd å overbevise meg selv om at dette spillet ikke kommer til å bli bra, bare for å få ned forventningene en smule. 

Ble jeg skuffet? Var dette dataspill verdens Dødelig Våpen 4?

Bethesda Softworks har nok en gang bevist at de er de beste innen denne sjangeren. Det hersker ingen tvil, Oblivion er det desidert beste RPG spillet som er sluppet på markedet til nå. Det er ingen over, ingen ved siden av, og det spillet som kommer nærmest er et annet spill fra Bethesda Softworks, nemlig Morrowind.

Nå skal det nevnes at jeg ikke har investert mange timer i Oblivion, men det kommer, det kommer. Jeg har ikke tall på hvor mange timer jeg har brukt på Morrowind, men en ting er sikkert, det er mange, veldig mange! Jeg har en følelse av at jeg kommer til å spille Oblivion like mye, om ikke mer enn Morrowind.

Og alt jeg skrev stemmer fortsatt. Jeg har spilt igjennom spillet og holder nå på med runde 2, men denne gangen på Playstation 3!

 


20 Responses to “Playstation 3”

 1. 1 Ståle

  Gratulere, æ vil å ha :)

 2. 2 Ole M

  oioii!

  Æ vil å ha!!

  Når den blir brukanes, og kommer med nokka spill…

 3. 3 Kent Vegard

  Den funker fint, og jeg har Oblivion! Hva mer kan jeg ønske meg?
  Litt mer seriøst; det kommer stadig nye spill og jeg venter spent på utgivelsene fra Ubisoft til høsten. Mye snadder som kommer derfra!

  Komplett liste finnes forøvrig her: http://gamer.no/dates.php?platform=PlayStation+3

 4. 4 Ole M

  Dette trur jeg blir noe å glede seg til!! Likte iallefall 1 og 2 veldig godt.

  3. kvartal 2008
  Fallout 3
  PS3
  3. kvartal

 5. 5 Kent Vegard

  Fallout er, og blir, bra. Gleder meg veldig til den utgivelsen. Regner med at den havner på julegavelisten, evt at jeg kjøper den til meg selv som en julegave!

 6. 6 Ove

  Muahaha!!!!!
  My precious!

 7. 7 Kent Vegard

  I’m the corrupter of the weak minded …

 8. 8 Bernie

  Hmmm…. Korsn lås har du på ytterdøra?

 9. 9 Kent Vegard

  @ Bernie: Type låst! :)

 10. 10 Ove

  Da har jeg skaffa meg en og :D

 11. 11 Kent Vegard

  @Ove: Gratulerer, nå har du både Blu-ray spiller og en fantastisk spilleboks!

 1. 1 LE-46M86BD at |fatman|
 2. 2 Fallout 3 at |fatman|
 3. 3 Min første Blu-ray film! at |fatman|
 4. 4 I am GOD at |fatman|
 5. 5 The Godfather: The Don’s Edition. at |fatman|
 6. 6 Elite IV - Sannhet i ryktene? at |fatman|
 7. 7 The Elder Scrolls - Ingen over … at |fatman|
 8. 8 Star Wars: The Demo Unleached at |fatman|
 9. 9 The Force Unleashed at |fatman|

Leave a Reply