Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-includes/cache.php on line 99

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-includes/query.php on line 21

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-includes/theme.php on line 576

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-content/plugins/xe-flickr/xe-flickr.php on line 11
I am God! at |fatman|

 

October 2007
M T W T F S S
« Sep   Nov »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  


I Am God!


Deprecated: Function ereg() is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-content/plugins/xe-flickr/xe-flickr.php on line 47

Eller kanskje ikke helt, men jeg har planer om å bli det. Nei, det har ikke rablet for meg, men jeg var innom Platekompaniet her om dagen og kjøpte meg et spill til Playstation, nærmere bestemt actionspillet God of War. Nå gjenstår det bare å se om dette spillet fungerer som det skal på min Playstation 3, noe det bør gjør i henhold til kompatibilitetssiden til Sony, om det stemmer får jeg se så snart fruen er dratt på arbeid og poden er pakket under dynen for å sove.

Hvorfor kjøpte jeg ikke et Playstation 3 spill?

God of War - The GameVel, vel svaret er egentlig ganske enkelt, det er ingen jeg hadde lyst på når jeg sto på Platekompaniet, Heavenly Sword var kanskje det eneste, men så la jeg merket til denne lille perlen av et spill, og prisen var jo overhode ikke avskrekkende; 129,- for en del timers underholdning kunne jeg ikke si nei til, og det det gjorde jeg heller ikke.Nå er det riktignok et par år siden spillet ble sluppet, men jeg har bare hørt skryt, og på Gamespot fikk spillet karakteren 9,3 av 10 og bare det er en grunn nok for meg til i det minste å se på spillet. Rocky hadde bare det andre spillet i serien så jeg måtte punge ut selv, noe som jeg tidligere nevnte ikke var den største utgiftsposten jeg har hatt denne måneden.

Nå gjenstår det bare å sette seg ned i god stolen og (forhåpentligvis) kose meg med denne “klassikeren” i noen timer framover. Jeg kan nesten ikke vente til jeg skal banke Ares, selv om jeg mistenker at jeg får mange timer med glede framfor TVen før den tid kommer.


4 Responses to “I Am God!”

  1. 1 Rocky

    Ehm… jeg har begge to, men nr 2 er NTSC. Enern kunne du lånt hos meg …

  2. 2 Kent Vegard

    Hmmm, var sikker på at det var omvent … Vel, det var nå bare 129.-. Har nå enda ikke fått tid til å se på spillet. Kanskje det var det jeg skulle ha gjort nå i stedet for å sjekke blogger o.l.

  3. 3 Christer

    Jeg har det også:) Men du fikk det jo såpass billig. Berges vel dah…

  1. 1 The Godfather: The Don’s Edition. at |fatman|

Leave a Reply