Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-includes/cache.php on line 99

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-includes/query.php on line 21

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-includes/theme.php on line 576

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-content/plugins/xe-flickr/xe-flickr.php on line 11
1 år at |fatman|

 

October 2007
M T W T F S S
« Sep   Nov »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  


1 år


Deprecated: Function ereg() is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-content/plugins/xe-flickr/xe-flickr.php on line 47

1aarbursdag.jpgFor nøyaktig et år siden startet jeg på denne bloggen, det vil si på den lokalisasjonen den har nå og kjørende med Wordpress. Og det har faktisk blitt en del poster etterhvert, og utrolig nok har det kommet en og annen kommentar på det jeg har skrevet også.

Når jeg startet hadde jeg et mål på at jeg skulle skrive en post gjennomsnittlig en gang pr. uke, og det må jeg jo si jeg har klart. Jeg var egentlig litt skeptisk for å sette slike mål, da jeg var redd det hele skulle bli arbeid og ikke kos. Det viser seg at frykten var ubegrunnet og jeg blogger kun når jeg føler for at jeg har noe halvfornuftig på hjertet.


3 Responses to “1 år”

 1. 1 Ole M

  Grattis grattis.

  Morro å kunne fulgt med på bloggen din i året som har gått. Og ser fra til mange flere fornuftige og ufornuftige poster.

 2. 2 Ståle

  e d virkeli ett år siden æ trua dæ over på dcv? tia flyr når man har d gøy :)

 3. 3 Kent Vegard

  Hehe, regner med at jeg flytter over til dreamhost innen rimelig kort tid, det vil si så kort som pengeboken tillater det.

Leave a Reply