Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-includes/cache.php on line 99

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-includes/query.php on line 21

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-includes/theme.php on line 576

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-content/plugins/xe-flickr/xe-flickr.php on line 11
The Godfather: The Don’s Edition. at |fatman|

 

October 2007
M T W T F S S
« Sep   Nov »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  


The Godfather: The Don’s Edition.


Deprecated: Function ereg() is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-content/plugins/xe-flickr/xe-flickr.php on line 47

the_godfather_dons_edition.jpgFor en liten tid tilbake forsøkte jeg meg på å bli Gud, noe som forøvrig var en utrolig bra opplevelse, spillet altså. Nå har jeg tatt skrittet videre; nå skal jeg nemlig spille faren til Gud, nemlig The Godfather; The Don’s Edition til Playstation 3. Alle hysterisk dårlige ordspill til side. Vanligvis liker jeg ikke spill som bygger på filmer, de bruker som oftest å være dårlig, og utrolig linjære. Nå vet jeg faktisk ikke hvordan The Godfather; The Don’s Edition er, og egentlig så er det ikke nøye. Jeg har bare lyst til å spille et mafiaspill. Nå blir dette mitt andre spill som er beregnet for Playstation 3, det først er og blir et av tidenes beste spill. Jeg kan jo bare be om at dette spillet er halvparten så bra.

Nå kan jeg med hånden på hjertet ikke huske et ordentlig bra mafiaspill. Faktisk så tror jeg ikke noen har vært i nærheten av å være gode. Eller vent litt; jeg har et vagt minne om at jeg spilte et mafiaspill på en Amiga, nærmere bestemt en Amiga 500, uten at det hjelper meg å komme på navnet på det spillet. Nå som jeg har tenkt litt husker jeg ikke engang om det virkelig var bra, men det eneste jeg egentlig husker om spillet er at det handlet om mafiaen. Nå tør jeg ikke å prøve finne spillet fram for jeg vet det kommer til å bli en gigantisk skuffelse.

Hadde en lignende opplevelse med spillet som heter Defender of the Crown. Det har seg slik at jeg for et par år tilbake satt jeg å mimret over de gode gamle dager, og dette spillet spratt opp som et av de virkelig store. Dette var jo det beste innen strategi og det var jo så utrolig bra.

Eneste forklaring jeg har er at jeg var ung på den tiden, for når jeg fant det fram igjen på en emulator ble jeg så skuffet, og bestemte meg egentlig for at jeg aldri skulle spille spill som jeg en gang i verden fant veldig bra. Det bruker som oftest å ødelegge minnene. Det finnes jo selvfølgelig unntak. Noen spill holder seg jo forbløffende godt, har du noen spill du fortsatt kan spille mange år etter de kom ut?


8 Responses to “The Godfather: The Don’s Edition.”

 1. 1 Ole Marius

  Del år siden kom det ett spill som bare het mafia trur æ til PC…det va etter det æ huske meget bra.

 2. 2 Ståle

  Mafia til PC va sinsykt bra ja :)

 3. 3 Kent Vegard

  Ja, det stemmer, tenk at jeg glemte av det spillet. Der ser dere bare pass dere for å bli for gammel. En av de første symptomene er hukommelse som en teflonpanne.

 4. 4 Ole M

  “En av de første symptomene er hukommelse som en teflonpanne”

  At den blir ødelagt vist man rører rundt med noe metall i den??

 5. 5 Kent Vegard

  @Ole: Evt at ingenting blir sittende fast.

 6. 6 Ove

  Eller at den er kreftfremkallende?

 7. 7 Rocky

  Kun hvis du bruker svarte plaststekespader.

 8. 8 Kent Vegard

  Nå har jeg snudd og vendt på PS3-maskinen. Det finnes verken inngang for teflonpanner eller stekespader, være det seg svarte, hvite, gule, brune eller rød (det var de fargene vi hadde på stekespadene i skuffen). Så da kan jeg altså konkludere med at PS3 ikke er kreftfremkallende? Eller gjelder dette kun Godfather?

Leave a Reply