Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-includes/cache.php on line 99

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-includes/query.php on line 21

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-includes/theme.php on line 576

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-content/plugins/xe-flickr/xe-flickr.php on line 11
Elite IV - Sannhet i ryktene? at |fatman|

 

October 2007
M T W T F S S
« Sep   Nov »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  


Elite Iv - Sannhet I Ryktene?


Deprecated: Function ereg() is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-content/plugins/xe-flickr/xe-flickr.php on line 47

… I herrens år 1998 annonserte Braben at Elite 4 var under utvikling. Det har nå gått 9 år siden den gang, og jeg har ikke hørt noe mer om spillet på mange år. Det er ingen informasjon å finne på hjemmesiden til selskapet, ingen hete rykter på noen av de store spillsidene på internet. Så dersom man tenker litt rasjonelt vil man nok komme til den konklusjonen at spillet ikke blir utgitt, men nå tenker man ikke rasjonelt når det kommer til Elite. Nå tok det litt over 5 år for å skrive Frontier: Elite II og jeg velger å håpe på en utgivelse, og da gjerne til Playstation 3, uansett hvor urealistisk dette måtte høres ut …

Utdrag fra en tidligere blog.

Jeg skrev for en liten tid tilbake om de tidenes beste romspill, og nå viser det seg at jeg kanskje må spise ordene jeg skrev i den blogposten; for nå er det å lese i gamer.no at Elite IV er under utvikling. Og spillet blir utviklet til Playstation 3! Og det er ikke engang bursdagen min i dag ei heller er det julaften, noe som dog ikke hindrer meg i å stemme ut i et par gledes hyl. For å spare dere for et par trykk på linker siterer jeg like godt Gamer.no:

Her kunne tilskuere med falkeblikk legge merke til at Elite IV stod oppført, under utvikling for PC, Xbox 360 og PS3. Dette er ikke første gangen et nytt Elite-spill har blitt nevnt, men det er første gangen Frontier har bekreftet hvilke plattformer de utvikler spillet for. Det ser med andre ord ut som planen er å lansere Elite IV i løpet av denne konsollgenerasjonen.

Fra: Gamer.no

så nå er det bare å smøre seg med en god del tålmodighet og bare glede seg over den gode nyheten.


1 Response to “Elite Iv - Sannhet I Ryktene?”

  1. 1 The Elder Scrolls - Ingen over … at |fatman|

Leave a Reply