Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-includes/cache.php on line 99

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-includes/query.php on line 21

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-includes/theme.php on line 576

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-content/plugins/xe-flickr/xe-flickr.php on line 11
Dark Heresy at |fatman|

 

February 2008
M T W T F S S
« Jan   Mar »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
2526272829  


Dark Heresy


Deprecated: Function ereg() is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-content/plugins/xe-flickr/xe-flickr.php on line 47

cover-big.jpgDa har man endelig sikret seg et eksempler av Dark Heresy. Nå kan jeg ikke si at jeg har klart å lest alle de 394 sidene, jeg har ikke engang fått sett på alle bildene, men jeg kan si en ting, av det jeg har sett til nå er jeg meget imponert. Fantastisk artwork, det er som å bli trekt rett inn i Warhammer 40K-universet. Jeg er som en liten gutt på julaften. Har benyttet denne morgenen til å lese litt og se på reglene som skal styre spillet. Det er nok, kanskje heldigvis, ikke så mange regler som til Rolemaster, ei heller like mange tabeller. Kampsystemet virker å være raskt, farlig og ekstremt dødelig for alle som velger å plassere seg i skuddlinjen til en Boltgun, men det er jo litt av moroa med det hele.Det skal faktisk være farlig å leke med slik ild. Veldig farlig.


Er dette sci-fi-spillet vi alle har ventet på? Det er jo, i alle fall for meg, veldig få gode sci-fi rollespill. Det beste som er laget til nå etter min mening er CyberSpace fra Ironcrown. Dersom du kjenner igjen navnet Ironcrown er det kanskje ikke så rart, det er det selskapet som også produserer Rolemaster. Rolemaster som, i alle fall etter min mening, er det beste rollespillet som er gitt ut. Men nok om Rolemaster, det var Dark Heresy vi skulle prate om her, et rollespill som faktisk allerede er out-of-production! Etter å ha solgt ut alle eksemplarene. Og de vil allerede i september i år slutte å produsere produkter til dette rollespillet!?! Er dette bare en reklame gimick? La oss håpe det. Det er for få seriøse konkurrenter til AD&D der ute, og vi trenger noen som kan klatre helt opp og konkurrere med de store.

Nå gleder jeg meg bare til å teste spillet i praksis, det vil si man må få lest igjennom alle reglene, samlet spillerene på et sted, helst samtidig, og prøve å få fortalt en god historie. Men mer om det en annen gang, nå skal jeg sette meg ned å lese boken, og ikke minst se om jeg ikke får lært meg noen av reglene.


5 Responses to “Dark Heresy”

 1. 1 Rocky

  For nittiende gang, spillet har ikke hett AD&D på åtte år.

  Når det er sagt, gleder jeg meg til vi får igang Dark Heresy.

 2. 2 Ole Marius

  Jeg er med…

  Er det spilling med miniatyrer?

 3. 3 Kent Vegard

  @Rocky: Selv om det skifter navn fra syre til LCD så er det fortsatt det samme :P @Ole Marius: Nei, det er ikke med miniatyrer, det er “vanlig” rollespill. Nå er det jo det med plass, du får finne et uskyldig offer og kjøre over ham gjentatte ganger med bilen din slik at vi får en som ikke kan stille.

 4. 4 Rocky

  Ja, men du refererer jo til det med second edition-navnet, det het jo opprinnelig D&D. :P

 1. 1 http://www.yotel.com/hotels/london-gatwick

Leave a Reply