Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-includes/cache.php on line 99

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-includes/query.php on line 21

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-includes/theme.php on line 576

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-content/plugins/xe-flickr/xe-flickr.php on line 11
123-Meme at |fatman|

 

May 2008
M T W T F S S
« Apr   Jun »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  


123-meme


Deprecated: Function ereg() is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-content/plugins/xe-flickr/xe-flickr.php on line 47

Etter en lang pause er jeg nå tilbake. Dog “kun” med et meme, men det er jo moro det også. Erik tagget meg og jeg skal gjøre mitt beste til å svare på oppgaven som lyder som følgende:

Pick up the nearest book.
Open on page 123.
Find the fifth sentence.
Post the next three sentences.
Tag five people, and acknowledge who tagged you.

For tiden holder jeg på, nok en gang, å lese Stephen Donaldson sine fantastiske historier om Thomas Covenant, The Unbeliever. Jeg holder for tiden på med `The Power That Preserves`. Det er vel delte meninger om denne serien. I og med at jeg leser den for tredje gang det peke i retning av hvor godt jeg liker den, men nok om det. Her er teksten man kan finne på side 123, 5 setning.

`He believes that even now I would break my Oath for him.` Then he directed the bitterness of his mouth at Covenant. `Unbeliever, you have earned retribution. The loss of High Lord Elena has caused - `

I likhet med Erik har jeg ikke så mange blogger jeg leser ofte, og de som jeg leser er allerede tagget. Men jeg kan jo alltids gjøre et forsøk. Så dersom Vidar, Kenneth, og/eller Ståle leser dette er dere herved tagget.


0 Responses to “123-meme”

  1. No Comments

Leave a Reply