Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-includes/cache.php on line 99

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-includes/query.php on line 21

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-includes/theme.php on line 576

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-content/plugins/xe-flickr/xe-flickr.php on line 11
The Force Unleashed at |fatman|

 

September 2008
M T W T F S S
« Aug   Oct »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  


The Force Unleashed


Deprecated: Function ereg() is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-content/plugins/xe-flickr/xe-flickr.php on line 47

Is this the real life,
Is this just fantasy?
Caught in a landslide
No escape from reality
Open your eyes
Look up to the skies and see
I’m just a sith boy
I need no sympathy
Because I’m easy come, easy go,
Little high, little low
Any way the wind blows
Doesn’t really matter
To me, to me

Demoen av The Force Unleashed spilte jeg for en liten tid tilbake, og nå har jeg fått kloa i hele spillet. Kritikken har vært jevnt over midt på treet. Jeg, på den andre siden, hadde det utrolig moro. Nå skal jeg jo først innrømme at jeg likte Conan, nei, ikke Age of Conan, men det spillet som ble sluppet til Playstation 3 for en stund siden.

Etter mange år har spillet hvor man faktisk kan spille en Sith kommet. Nei, Knights of the Old Republic teller ikke, nyansene var omtrent ikke tilstedeværende og dersom man ikke “svarer riktig” ble man straffet. Spillet var åpenbart laget for at helten ikke skulle ramle over den usynlige terskelen mellom det gode og det onde. I Force Unleashed står du overfor samme valg, dog hvem vil vel ikke velge “rett” side? :)

FORCE LIGHTNING, VERY VERY FRIGHTNING ME!

Grafikken er spetakulær, slossingen er dog litt begrenset og sentrerer seg gjerne rundt den samme comboen gjentatt i det uendelige, dog skal det nevnes at “boss-fightene” er særdeles hyggelige og jeg er blitt stor fan av trykk rett tast nå for å komme deg videre i denne cinematiske slosskampen. Jeg begynte allerede mitt fall til den mørke siden da jeg spilte Heavenly Sword, og dersom du er halvparten så stor fan av Star Wars som meg vil du nok helt sikkert føle det rimelig tilfredstillende å kutte en AT-ST-walker i to eller stå til ansvar for at en Star Destroyer går i baken. Herlig.  Forresten så etter å ha gått i de meget rufsete klærne til Herr Starkiller har jeg stemplet jediene, spesielt den emo pingla Luke Skywalker som en liten pyse. Han hadde problemer med en Rancor … Jeg har ikke tall på hvor mange jeg har slaktet, selvfølgelig med Force Lighting!

Som et lite tillegg kan man jo nevne at dialogen i spillet er ufattelig mye bedre enn dialogen i de siste filmene, noe som i seg selv ikke er så vanskelig, men kanskje Mr. Lucas skulle ha vurdert å leie inn noen som faktisk kan skrive dialog neste gang han vurderer å lage en film?


1 Response to “The Force Unleashed”

  1. 1 Torsdagsklubben at |fatman|

Leave a Reply