Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-includes/cache.php on line 99

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-includes/query.php on line 21

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-includes/theme.php on line 576

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-content/plugins/xe-flickr/xe-flickr.php on line 11
Torsdagsklubben at |fatman|

 

September 2008
M T W T F S S
« Aug   Oct »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  


Torsdagsklubben


Deprecated: Function ereg() is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-content/plugins/xe-flickr/xe-flickr.php on line 47

Da var galskapen igang igjen. Silje, Thomas og Otto er tilbake.Dog opptak denne gangen. Konseptet er det samme som det var for fire år siden, dog denne gangen med en lang, lengre, veldig lang, altfor lang reklame.

Jeg kan ikke annet enn å si at det var hyggelig å se kjente ansikt igjen. Humoren er tilstede, vitsene sitter der, men så var det gjestene … Skavlan. Takk Gud for at det ikke var den eldre varianten som lyder samme navn, men det er ikke langt unna. Dog skal det jo sies at Jenny i det minste er behagelig å hvile øynene på. I likhet med Fredrik er det som kommer over leppene en tragedie.

Carl I. Hagen er den han alltid har vært. Kjedelig. Er vel det eneste ordet som kan beskrive hans opptreden i kveld. Han var faktisk så kjedelig at jeg fikk tid til å skrive det meste av dette mens han var på skjermen. Det er ikke helt sant, han hadde god hjelp av den tidligere nevnte reklamepausen og Jenny Skavlan. Et godt poeng kom han jo med, det skal innrømmes, men det var liksom det hele.

Kveldens desiderte høydepunkt var Otto Jr. Dersom du ikke så programmet, så bør du seriøst lete etter et klipp. Jeg lo så jeg grein og nesten litt til. Gleder meg allerede til neste opptreden. Dette kan virkelig bli bra.

Monologen til Otto Jespersen var heller ikke så saftig og bitende som jeg hadde håpet på, eller har media allerede tatt knekken på hans poeng med å klistre “The Best of” på sine nettsider allerede dagen før?

La oss håpe at sendingene tar seg opp framover, og da gjerne med litt bedre gjester, for det er her programmet har stor mulighet for forbedring. Og jeg håper at Otto Jr. får flere gyldne øyeblikk. Dog tørre, kjedelige og direkte humorløse gjester ødelegger det hele.

Men jeg er nok like dum som jeg alltid har vært. Jeg kommer til å se neste gang også, og helt sikkert alle sendingen denne sesongen i håp om at de skal nå gamle høyder, i mellomtiden får jeg kose meg med den mørke siden.


0 Responses to “Torsdagsklubben”

  1. No Comments

Leave a Reply