Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-includes/cache.php on line 99

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-includes/query.php on line 21

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-includes/theme.php on line 576

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-content/plugins/xe-flickr/xe-flickr.php on line 11
The Best of Coverlåter at |fatman|

 

October 2008
M T W T F S S
« Sep   Nov »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  


The Best Of Coverlåter


Deprecated: Function ereg() is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-content/plugins/xe-flickr/xe-flickr.php on line 47

En venn av meg beskrev meg som absolutt. Enten så likte jeg noe eller så gjorde jeg det overhode ikke. Er nok egentlig sant det, uten at jeg skal gå til flere innrømmelser enn strengt talt nødvendig. Det er ingen tvil om at jeg har en stor favoritt sjanger innen musikk; Metal! Eller Rock’n'Roll som Lemmy fra Motorhead hadde beskrevet det som. Nå sier jeg ikke at jeg ikke liker annen type musikk. Noen onde tunger skal ha det til at jeg bare lytter å en sjanger, og som jeg nevnte er ikke dette helt sant. Jeg hører jo på blant annet Metal, Rock’n'Roll, Trash, Death, Doom Industrial Death, Black, Goth osv. Så en begrenset musikksmak har jeg ikke(!). Men all digresjon til side. Jeg hadde tenkt å lage en oversikt over de beste coverlåtene jeg har hørt. Dersom  man har fått meg seg den lille utblåsningen i begynnelsen av teksten skjønner alle at sangene jeg kommer til å nevne havner i en bestemt sjanger.

Arch Enemy - Symphony of Destruction

Det er noe spesielt med Arch Enemy og vokalisten Angela Gossow. Noe veldig spesielt. Jeg får frysning hver gang jeg hører en sang spilt på litt volum. Denne perlen fra MegaDeth blir bare bedre med “litt” trykk. Mange  har beskrevet bandet som for “kommærsj”. Hva kan man si til slikt? En mulighet er: “I don’t give a flying fuck!”. Og det er faktisk sant. At vokalisten er en kvinne gjør ingenting. Det som har noe å si er at hun faktisk er en av de beste innen sjangeren. Så slutt å syt! Nyt heller musikken.

Type O Negative - Black Sabbath

Type O Negative er kjent for sine mørke og dystre sanger. Hva er mørkere og mer dystert enn den gamle klassikeren til Black Sabbath som lyder samme navn? Vakkert spør du meg.

Sins of Thy Beloved - The Thing that Shouldn’t be.

Metallica har som jeg tidligere har nevnt skrevet en del gode tekster. Dette er en fra det beste albumet de har sluppet. Det er bare å gi opp. Det kommer ingen som kommer til å være i nærheten! Nå er det nok ikke mange som sier seg enig i at dette er bedre enn originalen. Hør nå iallefall på sangen. Det kan hende du blir overbevist du også.

Ps: Videoen er strengt talt ikke mer enn et bilde, men musikken blir ikke dårligere av den grunn …

De som ikke rakk helt opp.

Absolutt alt av Iron Maidens! Det er på tide noen ordentlige kjerringer spilte denne kjerring-musikken :D Man bør jo også legge til at de fleste sange Metallica har som blir spilt av Motorhead er utrolig gode. Er det noen jeg glemmer? Noen jeg har oversett?


2 Responses to “The Best Of Coverlåter”

 1. 1 Bari - Patras

  Thanks for sharing your thoughts on Passenger ships Bari - Patras Patras.
  Regards

 2. 2 Passenger ships Bari Patras

  I am really thankful to the owner of this web page who
  has shared this enormous paragraph at here.

  Feel free tto visit my weblog: Passenger ships Bari Patras

Leave a Reply