Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-includes/cache.php on line 99

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-includes/query.php on line 21

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-includes/theme.php on line 576

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-content/plugins/xe-flickr/xe-flickr.php on line 11
Manfrotto Modo at |fatman|

 

October 2008
M T W T F S S
« Sep   Nov »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  


Manfrotto Modo


Deprecated: Function ereg() is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-content/plugins/xe-flickr/xe-flickr.php on line 47

Nå blir det andre bilder på Shakey

Da har jeg endelig fått et stativ til speilreflekskameraet mitt. Nå kan jeg ta bilder på kvelden og natten uten å måtte plage andre. Jeg kan faktisk stikke å ta bilde av nordlyset, byen eller hva jeg vil på kvelden/natten uten å være tvunget til å trappe opp hos venner med samme interesse med hatten i hånda og be om å få låne stativ …

Fotografering er jo som kjent dyrere enn narkotikaavhengighet. Jeg har en god del utstyr jeg fortsatt ønsker meg, men det kommer vel ikke som en overraskelse at jeg ikke har råd til absolutt alt jeg ønsker meg? Jeg får gjøre som aldre andre: Spare, og spare litt til så får jeg vel råd til noe av det etterhvert.

Dette betyr dog ikke at jeg kommer til å trappe opp hos tidligere nevnte venner og be om å få låne andre objektiver, men de slipper å høre meg mase om å få låne stativ :)