Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-includes/cache.php on line 99

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-includes/query.php on line 21

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-includes/theme.php on line 576

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-content/plugins/xe-flickr/xe-flickr.php on line 11
Satyricon - The Age of Nero at |fatman|

 

November 2008
M T W T F S S
« Oct   Aug »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930


Satyricon - The Age Of Nero


Deprecated: Function ereg() is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-content/plugins/xe-flickr/xe-flickr.php on line 47

Satyricon … Satyricon … Satyricon … Satyr … Icon …

Jeg kan nesten høre de. Langhårede metalfans som strekker armene over hodet mens de krever entré. Og entreen  kommer. Satyricon, The Gods of Metal! Kun en atombombe eller introen til “Black Crown on a Tombstone” kan vil kunne bli hørt over dette. Og, ja, overdøvet blir de. Det er slik metal skal høres ut. Rått, uhøvlet, konsist, nådeløst.

Forrige gang Satyricon kom med en plate sang bandet nokså profetisk om “K.I.N.G“, noe de beviser at de er med denne platen. Konge, rett og slett konge. Denne utgivelsen er  på høyde med “I -  Between two Worlds“. Ikke samme sjanger, men følelsen du har etter å ha hørt platen er den samme. Du simpelten vet at du nettopp har hørt er stort.

Så dersom jeg skulle ha gitt denne platen en karakter? Vel, jeg ville ha kastet 3 terninger og håpet at samtlige landet slik at 6 prydet  den siden som lå opp. All fleip til side; dette er et album du overhode ikke vil gå glipp av. De andre store i år: Metallica, AC/DC og Motorhead var alle bra, men ingen, overhode ingen, kan måle seg med dette. Gi en lang marsj i stigende renter, tvangssalg av hus, båt og hytte. Du har råd til å kjøpe denne. Glem tidsklemme, glem kone og barn, glem alt du brude ha gjort. Du har nemlig tid til å høre på denne. JUST DO IT!


6 Responses to “Satyricon - The Age Of Nero”

  1. 1 Κέρκυρα Ανκόνα
  2. 2 Greece ferry
  3. 3 Italy - Greece
  4. 4 Κέρκυρα Ανκόνα
  5. 5 Bari - Patras
  6. 6 Minoan lines

Leave a Reply