Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-includes/cache.php on line 99

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-includes/query.php on line 21

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-includes/theme.php on line 576

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-content/plugins/xe-flickr/xe-flickr.php on line 11
SB-400 at |fatman|

 

November 2008
M T W T F S S
« Oct   Aug »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930


Sb-400


Deprecated: Function ereg() is deprecated in /home/kentvegard/web/kentvegard.net/wp-content/plugins/xe-flickr/xe-flickr.php on line 47

The flash ...Blitzen har kommet. Endelig. Jeg har savnet en ordentlig blitz helt siden vi kjøpte nytt digitalt speilreflekskamera. Den lille påmonterte historien er som med de fleste kamera ikke god nok for å dekke behovene man faktisk har dersom man kjøper speilreflekskamera. Det er ingenting som er så stygt som blitz fyrt av rett i ansiktet på en person i et dårlig opplyst rom. Og før jeg hever meg over alle og later som om jeg ikke har gjort det så kan jeg avkrefte det med det samme. Jeg er også skyldig, men nå lover jeg bot og bedring.

Helt sant!

Nå har jeg skaffet meg det mest grunnleggende; Kamera, stativ og nå endelig en blitz. Nå mangler bare det som faktisk koster penger, nemlig objektiver. Det er altfor mange av dem der ute som jeg har lyst på, men som med alt som koster penger i denne verden må  man prioritere.

Jeg kunne sikkert ha klart meg på nudler i en mnd (eller to), dog tviler jeg på det sterkeste at fruen ville være enig i en slik prioriteringer. Så jeg får begynne i det stille, litt hver mnd slik at jeg også en dag kan skrive en blog om at jeg endelig har kjøpt meg et nytt objektiv.

Når sant skal sies har jeg allerede et par på ønskelisten, men det er liksom ikke så mange i ens omgangskrets som kan kjøpe noe slikt i gave til noen andre enn seg selv. Så nå er det bare å begynne å spare. Første krone er allerede plassert i spareglasset. Det er faktisk ikke helt sant, jeg hadde ingen kronestykker, men jeg fant en 50-øring, så nå mangler jeg bare ca en kilo av disse så er jeg i mål


11 Responses to “Sb-400”

 1. 1 Ståle

  Hum..
  Ting koste peng liksom, æ e nesten litt gla for at æ ikke e fotonerd åsså, æ har mere enn nok me å pleie de andre dyre vanan mine :)

 2. 2 Kent Vegard

  Alt koster penger, og i likhet med deg skulle jeg nesten ønske at jeg ikke hadde foto som hobby. Det er dyrt. Takk vår Herre eller hvem man vil for digitalspeilrefleks. Kan ikke se for meg utgiftene dersom jeg skulle ha framkalt ruller med film også!

 3. 3 Ove

  Du må bare få en kabel mellom blitz og kamera så du kan flytte den omkring

 4. 4 Kent Vegard

  Jeg har en slik kabel, 3 meter lang, fantastisk varktøy.

 5. 5 Mordi

  ..eller Elinchrome Skyport, Pocket Wizards, eller RadioPopper. Sistnevnte har visst klart å koke opp trådløse triggere med ‘1500-foot TTL range’, selv om jeg trives med blitzen på manual - full kontroll.

 6. 6 https://www.youtube.com/channel/UCxKuDPLrp_b6p6uHYg3napw/about

  Magnificent goods from you, man. I’ve be mindful your stuff prior to and you
  are simply too magnificent. I really like what you’ve bought here,
  really like what you are stating and the best way wherein you say it.
  You are making it entertaining and you continue to take
  care of to stay it sensible. I can not wait to learn far more from you.
  That is actually a great website.

 1. 1 greece ferry
 2. 2 kerkyra ancona
 3. 3 Ηγουμενίτσα Ανκόνα
 4. 4 Φθηνά καράβια
 5. 5 Passenger ships Bari Patras

Leave a Reply